Tilbake

Nyhetsfeed

United influencers – ledig internship innen videoproduksjon

Er du vår nye superstjerne innen videoproduksjon? 

Om rollen: 

Vårt kreative team i Oslo utvider og søker nå etter en motivert og flink person som kan planlegge, filme, redigere og ferdigstille videoer til våre events og kampanjer. Stillingen innebærer stor kreativ frihet og krever at du er selvstendig, god i faget ditt, har et sterkt visuelt blikk og god kunnskap om hvordan man når ut til en yngre målgruppe. Du vil jobbe mye med å utvikle vår YouTube-kanal, sørge for at den har jevn aktivitet og et voksende publikum. 

Stillingen innebærer at du er tilgjengelig til å stille opp på løpende arrangementer og shoots i forbindelse med våre prosjekter, med tilhørende redigering og ferdigstilling raskt etter. Stillingsandelen på internshipet avtales individuelt og er utover fastsatte arrangementer fleksibel og kan tilpasses timeplanen til riktig kandidat. 

I stillingen som intern hos United Influencers vil du få møte mange spennende mennesker, delta på eksklusive events og få jobbe med flere av Norges største merkevarer. Internshipet varer i utgangspunktet ut 2019, men for riktig kandidat er det store muligheter for fast ansettelse og deltidsjobb etter endt periode. 

Om deg, bakgrunn og erfaring:

Vi tror at du er en ivrig og motivert person som har lyst til å lære mer og utvikle deg raskt innen video-faget. Du har erfaring bak kamera og er flink til å redigere film. Du liker å jobbe selvstendig innen ditt ekspertisefelt, men fungerer utmerket sammen med resten av teamet og er utadvendt og sosial i ditt møte med nye mennesker.

Oppstart: Snarest

Søknadsfrist: 1.september 2019

Send søknad og portefølje/CV til:

Ida Tabak

Kreatør/YOUTH agent

ida@unitedinfluencers.no

 

Om United Influencers:

Vi er Nordens største influencer marketing byrå. Vi hjelper merkevarer med å bli mer fremgangsrike med sin markedsføring og kommunikasjon gjennom å levere ekte og meningsfylte relasjoner mellom forbrukere, influencere og merkevarer.

Top