Go back

Client cases

BUBBLEROOM

OPPDRAG:

Lene Orvik designet en festkolleksjon for bubbleroom.no hvor Lene var produktutvikler, designer og grunnsteinen i hele kampanjen. Formålet med kampanjen var å styrke Bubblerooms merkevare og posisjonering i det norske markedet.

LØSNING:

Vi kjørte et langsiktig løp med Lene i spissen, og med mindre drypp blant andre mindre profiler. Dette for å skape økt kredibilitet i målgruppen, og posisjonere Bubbleroom som foretrukket shoppingsted for festklær mm. Lene bygget opp spenningen ved kolleksjonsslipp gjennom sine kanaler, og Bubbleroom distribuerte Lenes innhold i egne kanaler for å beholde den røde tråden. Det ble også arrangert et event på lanseringsdagen, for å skape enda større oppmerksomhet.

RESULTATER:

Resultatene var fantastiske! Gode synergier på tvers av Lene og Bubbleroom sine kanaler skapte stor trafikk inn bubbleroom.no. Totalt på lanseringsdagen ble det over 6000 klikk inn og over 1500 pieces solgt. Kolleksjonen ble en stor suksess både med tanke på salg, og ikke minst for Bubblerooms entré til det norske markedet.

 

INFLUENCERE I KAMPANJEN:
Lene Orvik

Customer review

Vi är väldigt nöjda över samarbetet med UI som innehöll en egendesignad festkollektoin med Lene Orvik, samarbetet har varit ett viktigt steg i vår vision att bygga varumärke och kännedom på den norska marknaden.
Top