Go back

Client cases

CLINIDERM

OPPDRAG

Merkevare/produktkjennskap og trafikk til Apotek1 nettbutikk og fysisk butikk.

INFLUENCERE I KAMPANJEN

Ida Wulff

LØSNING:

Ida har lenge vært fan av- og har brukt Cliniderm sine solprodukter i flere år. I tidlig 2019 satte vi i gang et samarbeid mellom henne og Cliniderm via Perrigo, da hun var en perfekt match for begge parter.

Hensikten med kampanjen var å formidle kunnskap om bruk av Cliniderm sine solprodukter i alle slags situasjoner, både til ferie og hverdag. Ida hadde stort kreativt spillerom til innholdet, som ble formidlet via blogginnlegg, Instagram poster og Instastories fra perioden februar til juni 2019. I innleggene frontet hun utvalgte produkter til både vinter og påskeferie i Norge, og sommerferie, via lekre bilder, morsomme videoer, og Q&A innlegg som dekket alle slags spørsmål fra følgerne og leserne hennes om solproduktene og hennes råd til bruk.

RESULTATER:

Rekkevidde og engasjement godt over benchmarks på tvers av alle kanaler.

Fantastisk innhold til bruk i kundens egne kanaler.

Resultatene viser at et genuint og langsiktig samarbeid som dette virkelig gir resultater.

Customer review

Vi är väldigt nöja med vårt samarbete med UI och deras profil Ida Wulff. Vi har samarbetat med Ida under flera år och tycker att hon är en jättebra ambassadör för Cliniderm varumärket. Ida är väldigt engagerad och kreativ och kommer gärna med egna förslag på hur samarbetet kan utvecklas. Hon tar fina bilder och skriver härliga texter som uppskattas av hennes läsare.
Top