Go back

Client cases

HÄLSANS KÖK

OPPDRAG

Øke produktkjennskap rundt lanseringen av Hälsans Kök sin nye vegetardeig – Incredible Mince, og vise hvordan produktet kan brukes i matlaging som et alternativ til kjøttdeig.

INFLUENCER I KAMPANJEN

Linda Stuhaug, Mari Hult (Vegetarbloggen) og Thea Bolstad (My Little Kitchen).

LØSNING

UI inngikk et samarbeid med Mediacom DK og tre dyktige matprofiler, som var en naturlig match til denne kampanjen. Alle profilene har fokus på mat og/eller baking, og ofte lager vegetarmat da dette har vært en økende trend blant målgruppen. Profilene kom selv opp med oppskrifter som de ville vise følgerne sine, der Incredible Mince var stjernen. Profilene promoterte produktet via IG poster og Instastories med bilder/videoer, der de viste følgerne sine steg for steg hvordan de kunne lage rettene selv. Profilene tok også med følgerne sine inn i kampanjen ved å få dem til å bestemme noen av rettene de skulle lage, slik at innholdet ville treffe best mulig.

RESULTATER

Resultatene er godt innenfor og over benchmark på reach og positivt engasjementet på tvers av profilene. Dette var et viktig mål for kunden, da kampanjen omhandlet lansering i butikk, som trengte oppmerksomhet.

Top