Go back

Client cases

ice

OPPDRAG

Bidra til økt merkevarekjennskap til ice og Data Frihet, samt generere nye abonnenter innenfor en ny og yngre målgruppe.

INFLUENCERE I KAMPANJEN

Sophie Elise, Camilla Lorentzen, Julie Dullum, Fetisha Williams, Tina Wangberg og Sami Hassan.

 

LØSNING

UI valgte primært ut profiler fra UI Youth, som består av unge og nyere mikroprofiler, samt Sophie Elise som det store navnet for å generere trafikk og leads. Vi produserte lekkert videoinnhold med Youth-profilene til bruk i ice og profilene sine flater, samt at profilene postet eget innhold på blogg, i IG poster og Instastories i perioden juli/august 2019.

Fokuset på kampanjen var tjenesten Data Frihet og hva det betydde for hver profil. Som influencer har man bruk for data til enhver tid, og de fikk det kreative spillerommet til å formidle dette på sin egen måte til sine følgere via kreative bilder og videoer. Vi utviklet også en egen kampanjeside i samarbeid med kunden, for å bevare ice/Youth-universet vi skapte med profilene.

Dette var en ny og unik kampanje for UI og for operatøren ice – en risk vi måtte ta, som viste seg å bli en suksess!

Customer review

"Samarbeidet med United Influencers og profilene deres har vært svært profesjonelt. Bruken av influencere bidro utvilsomt til at Data Frihet-kampanjen ble en kjempesuksess, hvor salgsmålene ble overgått med god margin. Vi kommer helt klart til å benytte influencere i fremtidig markedsføring." - Gisle Hauge, ICE
Top