Go back

Client cases

NA-KD

OPPDRAG

Generere trafikk til nettbutikk og salg via inspirerende fashion-innhold.

INFLUENCER I KAMPANJEN

Sophie Elise

LØSNING

Sophie er en av de første profilene når vi tenker pågår det gjelder mote-samarbeid. Mote er en stor del av Sophies innhold, og følgerne spør alltid hva hun har på seg og hvor de kan kjøpe det. Derfor var hun en naturlig match med NA-KD, som ønsket å pushe salg gjennom nettbutikken deres for vårsesongen.

For best mulig effekt er det avgjørende at profilen får så mye kreativ frihet som mulig, og det er akkurat det Sophie fikk. Hun valgte fritt blant plaggene hun ønsket å fronte, noe som gjorde innholdet ekte, on brand og veldig selgende, spesielt fordi innholdet ble laget i New York. De forskjellige plaggene ble frontet gjennom kreative bilder og videoer på Instagramen hennes og i Instastories med swipe-ups til produktene.

RESULTATER

For dette samarbeidet hadde Sophie et av de høyeste salgene i Norge. Hun genererte over 200 salg, hvor hver av bestillingene hadde minst 900 SEK i verdi.

Customer review

The words that explain our partnership is professional, easy and efficient. It is always a pleasure working with United Influencers and Sophie Elise.
Top